Ушлепков, которые окружают президента, мы расстреляем первыми: У мережі з'явився запис, у якому Пашинський хвалиться захопленням влади (аудіо)

Запис розмови виклав у мережу колишній заступник глави Адміністрації Президента Януковича Андрій Портнов.

Сергій Пашинський . Фото:www.youtube.com

У мережі з'явився аудіозапис нібито телефонної розмови між народним депутатом від "Народного фронту" Сергієм Пашинським і екс-заступником губернатора Дніпропетровщини Геннадієм Корбаном, в якій нардеп обіцяє захопити владу в Україні і "керувати країною, щоб вона процвітала". Відео із записом розмови на своїй сторінці в Facebook виклав колишній заступник глави Адміністрації Президента Януковича Андрій Портнов, передають Патріоти України.

На початку розмови Пашинський і Корбан обговорюють якісь спільні справи, після чого перший обіцяє захопити владу.

"Когда мы с тобой захватим власть, мы с тобой будем руководить страной, чтобы она процветала", - заявив Пашинський, на що Корбан попросив його "не говорити такі речі".

"Я – друг президента. Мы захватим власть для президента. И вот этих ушлепков, которые его окружают и врут, что мы враги, мы расстреляем первыми. Они ничего делать не умеют. Даже воровать не умеют!"- обурився Пашинський.

Як відомо, Пашинський фігурує в одному з епізодів, який розслідує Генеральна прокуратура України (ГПУ) в рамках справи про розстріли на Майдані.

Йдеться про відомий епізод, коли в натовп мітингувальників в'їхав автомобіль, в якому після його зупинки демонстранти виявили гвинтівку з оптичним прицілом. Відразу після цієї знахідки на місце події з'явився Пашинський і знаками наказав людям, які його супроводжували, сісти в машину і поїхати з місця подій.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Крик відчаю" через українські БПЛА: У Міноборони пояснили, чому РФ створює "танки-монстри" з системами РЕБ

субота, 20 квітень 2024, 7:15

Українські ударні дрони з часом значно покращилися, тому російські засоби, які раніше працювали, виявилися неефективними. . Монструозні танки обвішані засобами радіоелектронної боротьби, про які повідомлялося останнім часом, росіяни випускають на поле...

Народні прикмети на 20 квітня. Що треба щро між чоловіком і дружиною почастішають сварки

субота, 20 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 20 квітня за новим стилем вшановує преподобного Феодора Тріхіна, преподобного Анастасія Синайського і Кіпрську ікону Богоматері. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мученика Руфіна і мученицю Акіліну молодшу. . Наші...