Увага до виступу Трампа затьмарилась через жінку з чудернацькими бровами (відео)

Черговий курйоз з президентом трапився під час виступу Дональда Трампа про скасування реформи охорони здоров'я і захисту пацієнтів в США.

Виступ Трампа залишилося непоміченим через брови жінкиНа кадрах видно, як позаду президента США стоїть жінка з сумним обличчям, наївними великими очима і... з незвичайними намальованими бровами, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Примітно, що перед початком свого виступу Трамп попросив республіканців в сенаті Конгресу США прийняти правильне рішення в галузі охорони здоров'я, але, судячи з усього, прохання президента проігнорували.

Варто відзначити, що нічого не підозрююча жінка миттєво стала об'єктом для колючих жартів серед користувачів мережі.

"Коли розумієш, що твої брови стали жертвами реформи охорони здоров'я Обами".

"Мені шкода цю жінку. Прес-конференція закінчиться, і вона дізнається, що про неї говорить весь" Твіттер ".

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Саммит мира в Швейцарии: завышенные ожидания или сдержанный оптимизм - Злий Одесит

субота, 4 травень 2024, 9:05

Как известно, 15 и 16 июня в швейцарском Бюргенштоке пройдёт саммит мира по Украине, в ходе которого будут обсуждены вопросы урегулирования войны, а так же создание дорожной карты участия России в мирном процессе. О проведении данного саммита заявлялос...

Народні прикмети на 4 травня. Чим українці традиційно опікувались на Пелагеїн день

субота, 4 травень 2024, 7:05

Християни східного обряду 4 травня за еовоюліпнським календарем відзначають день пам’яті святої мучениці Пелагеї. Також відома як Пелагія Таврійська, була християнською святою, яка жила в III столітті в місті Тарсі, що на території сучасної Туреччини. ...