В адміністрації Трампа є велика група чиновників, яка відстоює інтереси України - Березовець

За словами політолога, українській делегації під час візиту Порошенка до США вдалося у Вашингтоні домовитися про поглиблення військової співпраці.

Віце-президент США Майк Пенс та президент України Петро Порошенко. Фото:http://nv.ua

У Вашингтоні українській делегації і адміністрації Трампа вдалося домовитися про розширення співпраці у військово-технічній сфері. Про це в блозі на сайті Новое время пише політолог, один із засновників Українського Інституту Майбутнього Тарас Березовець, передають Патріоти України.

За його словами, Дональд Трамп дав відповідне доручення міністру оборони США.

"Конкретики не було, але оскільки тут є Муженко, начальник Генштабу, можна припустити, що Україна може отримати так звану легку летальну зброю. Таке рішення лобіюють і міністр оборони Меттіс і радник Макмастер", - зазначив він.

Березовець підкреслив, що в адміністрації сьогодні є досить велика група чиновників вищого рівня, яка відстоює інтереси України. Меттіс, Макмастер, Пенс - це наші головні союзники.

"Хто нас не підтримує? Стів Беннон - радник президента. Також є проблема з Джаредом Кушнером - зятем президента. Кушнер не те що не підтримує нас, він далекий від цього питання і не помічає Україну. Вона його не цікавить. Якщо вдасться заручитися підтримкою Кушнера - це може поміняти баланс у Вашингтоні", - додав експерт.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Путін розшукує Зеленського і Порошенка. Видається смішно, але мене це не смішить, - Арсеній Яценюк

субота, 4 травень 2024, 23:44

"Путін розшукує Зеленського і Порошенка. Видається смішно. Мене як першого чинного прем'єра, якого Росія подала в Інтерпол і абсурдно звинуватила в убивствах 30-ти російських військовослужбовців у Чечні, це не смішить. Такі дії – це не просто політична...

Уже наступного тижня відбуватиметься кульмінація проєкту "Кремлівська весна", - Євген Магда

субота, 4 травень 2024, 23:05

Уже наступного тижня в Росії відбуватиметься кульмінація проєкту "Кремлівська весна", який російська влада реалізовує у кількох напрямках. Її головним проявом стане спалах “побєдобєсія” на 9 травня на тлі інавгурації Путіна на посаду президента РФ. Так...