В Англії пропонують будь-кому відчути себе Гаррі Поттером

Щоправда, поки за рахунок оренди комірчини під сходами.

На сайті пошуку житла в Англії з'явилося повідомлення про здачу в оренду крихітної кімнати під сходами. Саме в такій комірчині провів своє дитинство легендарний персонаж серії книг Джоан Роулінг Гаррі Поттер, розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Оголошення на сайті для пошуку житла залишив житель міста Солфорд, що у Великому Манчестері, 23-річний Томас. Хлопець пропонує людям відчути себе в ролі героя книг і фільмів Гаррі Поттера. Він здає в оренду комору під сходами в своєму будинку. Провести ніч в цій кімнатці можна всього за 13 доларів.

Автор повідомлення говорить, що простір в 3-метровій комірчині підійде як для одиноких авантюристів, так і для парочки. Однак, за його умовами, людині повинно бути більше як 12 років, попри те, що персонаж Гаррі Поттер жив в комірчині під сходами тільки до 11 років.

У кімнаті, яку пропонує Томас, є матрац на підлозі і дві полиці для речей. У вартість оренди входить стоянка біля будинку і доступ до Інтернету. Також гостям надається загальна ванна кімната та кухня. Але відвідувачі також можуть користуватися вітальнею й обідньою зоною.

У своєму оголошенні хлопець прописав кілька простих правил перебування у нього в будинку. Наприклад, гості повинні знімати взуття, прибирати за собою сміття, не курити, не брати домашніх тварин і не влаштовувати вечірок. Охочі орендувати комірку під сходами в будинку Томаса з'явилися відразу. Тепер же вишиковується черга з тих, хто захотів відчути себе героєм знаменитої книги.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Глава МЗС Польщі припустив, у якому разі російські генерали можуть "прибрати" Путіна

неділя, 28 квітень 2024, 21:44

Сікорський нагадав, що існує ланцюжок командування від міністерства оборони й Генерального штабу для використання ядерної зброї. Тому він не виключає, що самі генерали можуть ослухатися диктатора. Міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський за...

Військовий експерт Мусієнко закликав не розносити "зраду" щодо відходу ЗСУ від Очеретиного

неділя, 28 квітень 2024, 20:43

Збройні Сили України доволі вдало та успішно тримають оборону на Сході, попри те, що ворог переважає за чисельністю, кількості артилерії та авіації. російські війська ведуть наступ на Донецькому напрямку із 10 жовтня 2023 року, відколи розпочали масова...