В Атлантичному океані пропало південнокорейське вантажне судно

Відомо, що останній раз екіпаж суховантажу виходив на зв'язок два дні тому - у п'ятницю. З судна отримано сигнал лиха. Далі зв'язок з цим кораблем зник.

Про південнокорейський суховантаж, на борту якого знаходяться 24 людини, у тому числі 16 філіппінців, відомо, що він пропав у південній частині Атлантичного океану. Корабель належить компанії Polaris Shipping. Судно покинуло бразильський порт 26 березня і повинно зараз перебувати урайоні Уругваю.

Нагадаємо, на зв'язок екіпаж останній раз виходив увечері в п'ятницю. Компанія Polaris Shipping, якій належить корабель, отримала сигнал лиха. Далі з цим судном зник зв'язок.

Подію прокоментував Міністерство закордонних справ Республіки Корея. Його представники зв'язалися з береговою охороною країни через посольство в Уругваї та повідомили про подію.

Зараз ведуться пошуки того пропавшого корабля. У них приймають участь комерційні судна, які знаходяться в цій частині Атлантичного океану.

Опублікував: Тетяна Сокот
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сікорський спрогнозував наслідки атаки Росії на країни НАТО

четвер, 25 квітень 2024, 22:55

Якщо Російська Федерація нападе на будь-яку країну НАТО, то неминуче зазнає поразки. Не Захід має боятися прямого зіткнення із РФ, а навпаки. Відповідні заяви пролунали у виступі міністра закордонних справ Польщі Радослава Сікорського перед Сеймом 25 к...

"Просто боляче дивитися на Донбас... Але ми наведемо там лад": Путін зробив чергову цинічну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 22:29

Володимир Путін заявив, що йому боляче дивитися на те, через що проходять жителі Донбасу. Цікаво це чути від людини, яка й віддавала накази бомбити міста Донбасу, знущалася з мирного населення, позбавивши будь-яких благ та прав, розорила промисловість ...