У Бабиному Яру відкриють пам'ятник учасниці українського визвольного руху

Встановлений пам'ятник відкриють 25 лютого.На постаменті напис: "Пам’ятник Олені Телізі та її соратникам, що загинули за незалежність України".

Пам'ятник Олені Телізі. Фото uainfo.org

У суботу, 25 лютого, в Бабиному Яру відбудеться відкриття пам'ятника поетесі Олені Телізі. Про це повідомляє прес-служба КМДА. Відзначають, що вартість пам'ятника склала близько 8 млн грн, інформують Патріоти України.

"Цієї суботи на території заповідника Бабин Яр буде відкрито пам'ятник громадсько-політичному діячеві, учасниці українського визвольного руху, поетесі Олені Телізі", – йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що офіційна церемонія відкриття розпочнеться о 13:00.

Голова ОУН Богдан Червак опублікував фото з Бабиного Яру, де вже встановлено пам'ятник Олені Телізі і йдуть завершальні роботи з благоустрою території:

ОУНівці навіть встигли зфотографуватися біля пам'ятника

Пам'ятник Олені Телізі. Фото uainfo.org

Нагадаємо, на часть Олени Теліги у Києві названо одну з вулиць міста, а також встановлено пам'ятник на площі біля НТУУ "Київський політехнічний інститут".

Пам'ятник Олені Телізі. Фото uainfo.org

"Не раз кажу: змагайся і шукай! Вдивляйся в очі пристрастей і зрічень! І знаю я - в один затихлий вечір, До інших брам сягне твоя рука", - викарбувано на гранітному камені, неначе напуття для сучасної молоді.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...