В "ДНР" лякають населення "порнобандерівцями"

Російські маріонетки попереджають населення окупованих територій про нові підступні дії з боку "хунти".

Надихає пропаганду сепаратистів. Фото: соцмережі.

Перший заступник міністра в Міністерстві інформаційної політики, очолюваному кумом українського президента Юрієм Стецем, Тетяна Попова оприлюднила публікацію сепаратистських ЗМІ, в якій розповідається про нову загрозу для "духовних скреп новоросів". Про цю публікацію Попова повідомила на своїй сторінці в соцмережі Facebook, передають Патріоти України.

"Украинская хунта попытается заменить российские телеканалы на Донбассе каналами эротическими. Эта неприкрытая попытка специально идти напором на духовные скрепы новороссийцев выглядит по-настоящему цинично в свете Минских переговоров", — говориться в публікації на сайті сепаратистів.

"Антимайдану удалось узнать, что развратные телеканалы, насаждаемые жителям Донбасса, являются кабельными, т. е. платными. Но для Донбасса все это решили транслировать бесплатно: о подобном "подарке" лично договаривалась с госдеповскими представителями одиозный руководитель информационного пространства карателей Татьяна Попова. И заменить российские новости западным развратом — именно ее идея", — написали у статті.

"Киев делает все, чтобы выполнение Минских соглашений провалилось. Хунте уже заявили даже о том, что "ДНР" и "ЛНР" согласны на вхождение в состав Украины, если та станет хотя бы федерацией, но взамен уступок не делается. Американским хозяевам хунты нужна только война. Ну а пока разложением морального духа населения Донбасса Вашингтон займется, поставив следить за этим своих приспешников. Вот только неужели кто-то верит, что голос правды российских новостей можно заменить американскими сиськами и британскими задницами?" — з натужним пафосом наголошують в публікації сепаратисти.

"Это сколько нужно выпить и чего, что бы такое придумать? На трезвую голову нормальный человек до такого бреда никогда не додумается", "Одиозный руководитель информационного пространства карателей". О как!", "Карьера пошла вверх", "Больше порно — хорошего и разного", — коментують сепаратистську статтю користувачі соцмережі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...