У "ДНР" житлові приміщення заберуть під казарми, - Інформаційний спротив

Для цих цілей в Росії планують виділити «цільовий транш».

Бойовикам "ДНР" готують нові казарми. Фото: 5 канал.Бойовики «ДНР» планують переобладнати житлові будівлі під казарми і адміністративні приміщення. Про це на своїй сторінці в Facebook написав координатор групи «Інформаційне опір» (ІС) нардеп від «Народного фронту» Дмитро Тимчук, передають Патріоти України.

«Командування «1-го АК ДНР» поставило завдання скласти в двох бригадах план-кошторис по будівництву і переобладнанню житлових будинків під казармені і адміністративні приміщення. Очікується прибуття з РФ підрядників, які будуть залучені до вирішення питань розквартирування і дислокації формувань «1-го АК ДНР» в ППД. Російське командування пообіцяло виділення для цих цілей «цільовий транш», - написав він.

Разом з тим, Тимчук зазначив, що представники командування «армійського корпусу» з місцевих бойовиків намагаються пролобіювати залучення до цих робіт місцевих комерційних структур, проте російське командування жорстко вказало, що участь в будівельних роботах братимуть тільки підрядники з Росії.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...