В Японії розробили справжній автомобіль-трансформер (відео)

Автомобіль за кілька хвилин перетворюється на робота з пасажирами всередині.

Автомобіль-трансформер. Фото: rusjev.net

Японські інженери

представили робота J-deite RIDE, який перетворюється в двомісний автомобіль,

повідомляють Патріоти України з посиланням на Rusjev.net.

Судячи з відео, процес трансформації займає всього кілька хвилин, пише Новий час з посиланням на TechCrunch.

Робота створили інженери з фірми Asrates Corp. Проект зайняв у співробітників компанії три роки, в результаті чого з'явився 4-метровий автомобіль, здатний протягом хвилини перетворюватися на робота висотою 3,7 метрів. Процес трансформації агрегат виконує з пасажирами всередині салону.

Як розповів один з творців робота Кендзі Ісіда, він надихався героями-трансформерами з аніме.

Автомобіль-трансформер розвиває швидкість до 60 км / год., робот пересувається повільніше. Також вказується, що машиною можна керувати дистанційно. Розробники сподіваються, що їх проект стане в нагоді в розважальній індустрії - парках розваг і вуличних святах.


Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Виждав момент і почав шмаляти... зробив ще контрольні постріли в голову і серце, а потім втік", - деталі розстрілу мобілізованим українцем командирів 10-го полку ЗС РФ

понеділок, 6 травень 2024, 0:55

Як вже інформували ПУ, 4 травня на окупованих територіях України військовий розстріляв командирів 10-го танкового полку ЗС РФ. Z-канали оповідають нові подробиці про "трагедію". Відомо, що стрілець – 50-річний українець Юрій Галушко. Вчора він розстріл...