В Іраку вибухнув замінований автобус, загинули 70 паломників (фото)

Внаслідок вибуху замінованої вантажівки на автозаправній станції в Іраку загинули 70 осіб.

Вибух стався в селі Шомалі, в 120 км на північний схід від столиці Багдада і близько 80 кілометрів від Кербела. На заправці були припарковані автобуси з шиїтськими паломниками, які поверталися з церемонії Арбаін в іракському місті Кербела.

Серед загиблих крім громадян Іраку були також кілька іранських паломників. "Принаймні сім автобусів з паломниками на АЗС у момент вибуху", - сказав представник поліції.

Точна кількість поранених поки невідома."Автобуси були заповнені іранцями, бахрейнцями та іракцями.

Нагадаємо, 21 листопада у Кабулі терорист-смертник здійснив вибух в шиїтській мечеті, в результаті чого загинули щонайменше 27 осіб і 35 осіб. Віруючі зібралися вранці, щоб взяти участь у шиїтській церемонії Арбаін.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Кремль намагається зробити натяк: Навіщо РФ оголосила в розшук Зеленського, Порошенка і Павлюка - політолог

неділя, 5 травень 2024, 12:44

Політолог Ігор Рейтерович в ефірі Radio NV пояснив, навіщо Росія оголосила в розшук президента України Володимира Зеленського, п’ятого президента Петра Порошенка, а також командувача Сухопутних військ Збройних Сил України Олександра Павлюка, передають ...

Попереду неймовірне приниження Путіна: Експерт назвав очікувану дату знищення Кримського мосту

неділя, 5 травень 2024, 9:28

Про те, що одному з головних символів звитяги кремлівського тирана наближається кінець, натякають не лише військові, палка на сенсації преса, а й навіть стримані зазвичай дипломати. Ветеран російсько-української війни майор запасу НГУ Олексій Гетьман в...