"У КНДР їдять траву, бо це особливості національної кухні": Російський депутат заявив на КремльТБ, що в корейців майже усе гаразд

"Експерт" вважає, що корейці просто опинилися у незручних умовах, які їм створили не вони самі, а США, але насправді у Північній Кореї "не так вже й погано".

Романович О. Фото: "Россия 1"

Секретар центральної ради партії "Справедливая Россия" з міжнародних питань Олександр Романович заявив, що раціон жителів Північної Кореї не пов'язаний із рівнем життя, повідомляють Патріоти України.

Жителі Північної Кореї їдять траву не від голоду, а через особливості східної кухні. Таку думку висловив депутат Державної думи VI скликання, секретар центральної ради партії "Справедливая Россия" з міжнародних питань Олександр Романович в ефірі телеканала "Россия 1".

"Я не хотів би, щоб у глядачів склалося враження, що в Північній Кореї люди їдять траву. Це неправильно", – заявив він у відповідь на твердження політика Бориса Надєждіна, який звинуватив владу Північної Кореї у доведенні власного народу до зубожіння заради ядерної програми та протистояння всьому світу.

Романович зазначив, що у 80-х роках під час його відрядження до Африки поблизу від нього жили північнокорейські лікарі, які надавали "безоплатну інтернаціональну допомогу народу африканської держави".

"Я знаю, кого вони їли... Так, є певні особливості кухні на сході взагалі і в Китаї, і в інших країнах зокрема. Але це не має жодного стосунку до рівня життя корейських людей. Нормальні люди, з нормальним підходом до життя. Вони опинилися у важких умовах, які їм створили не вони самі, а створили ті самі США... Вони були змушені в цих умовах виживати", – наголосив він.

Романович порадив усім охочим дізнатися про життя у КНДР та провести там травневі свята. Північну Корею створив Кім Ір Сен, який фактично керував державою з 1948 року до своєї смерті у 1994 році. Після смерті його проголосили "вічним президентом" Північної Кореї. Наступним главою КНДР став син Кім Ір Сена Кім Чен Ір, а після його смерті у 2012 році державу очолив онук "вічного президента" Кім Чен Ин.

Формально Північна Корея досі перебуває у стані війни з Південною, оскільки після воєнного конфлікту у 1950–1953 роках країни не уклали мирної угоди. В армії КНДР, за різними оцінками, служить від 850 тис. до 1,2 млн осіб. Вона є четвертою у світі за чисельністю, між тим Північна Корея – 53-тя за кількістю населення (приблизно 25 млн. осіб).

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Розгром командного пункту в Бахмуті: Українські військові ліквідували топ-окупанта (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:07

У Росії почали визнавати втрати офіцерського складу внаслідок руйнівного удару ЗСУ по командному пункті окупантів у захопленому Бахмуті Донецької області, зазначають Патріоти України. Як повідомив офіцер ЗСУ, військовий блогер, який відстежує втрати РФ...

"Небесна благодать зійде на воїнів": У сторічному пророцтві старця Ігнатія знайшли слова про перемогу України

п’ятниця, 3 травень 2024, 12:55

Пророцтво старця Ігнатія було зроблено сто років тому, але саме зараз його слова про долю України стали дуже важливими - він напророкував перемогу Україні. Про це йдеться у відеоролику на Youtube-каналі "Український молитовник", передають Патріоти Укра...