"В Конгресс поступил проект закона об импичменте Трампу", - Олег Пономар

Але, як прогнозується, розслідування спецпрокурора Мюллера щодо підозр у змові членів передвиборчого штабу Дональда Трампа з російськими спецслужбами менше року не займе.

Олег Пономар. Фото: Фейсбук.Доброго ранку, друзі. Наш емоційний тиждень завершується - п'ятниця. Так пише на своїй сторінці в Фейсбук Олег Пономар, повідомляють Патріоти України, і цитують далі:

" - Пару слов про Раду снова:
Медицинская реформа, которой оказывается колоссальное сопротивление, отложена до осени. Остальное всё о нашей Раде я написал во вчерашних постах. Наша Рада могла бы быть на порядок эффективнее и тогда реформы в стране продвигались бы быстрее. Но, если выборы сегодня, то новый состав Рады будет еще более антиреформаторским. Вот такая вот гипербола получается). Надеемся на более продуктивную осень.

- #RussiaGate.
То, о чем я писал три месяца назад, сбывается и мы уже имеем громкие события - на рассмотрение Конгресса представлен проект импичмента Трампу. Как мы и прогнозировали, - за препятствование правосудию. Но опять же повторю - не ждите быстрой истории. Расследование Мюллера менее года не займет.

- Понизим немного градус новостей:
Компания Agrofusion, крупнейший украинский вертикально интегрированный производитель томатной пасты, в следующем месяце введет в эксплуатацию новый завод.
Литва: компания LDT подписала торговое соглашение на поставку СПГ (газ) из США - это уже второй контракт".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни готують наступ на кількох напрямках: Військовий експерт назвав дату "Х"

четвер, 18 квітень 2024, 21:45

Російські окупанти готують новий наступ у 2024 році, проте він проходитиме у другій половині року, після "інавгурації" Путіна. Про це в ефірі "Апостроф TV" заявив військово-політичний оглядач групи "Інформаційний опір" Олександр Коваленко, передають Па...

Вперше в Україні: В Одесі засвітився екстремальний спорткар Maserati (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 21:33

В Одесі нещодавно помітили унікальне авто італійського бренду. Вулицями Одеси проїхала Maserati Corse 2020 – автомобіль з нової ери Мазераті, ціна якого може стартувати від 220 000$. Про це повідомляє topgir, передають Патріоти України. Зауважується, щ...