У Києві п'яний "помічник Луценка" вирішив пограти з поліцією в Формулу-1 (відео)

Закарбувалась традиція в українців про те, що потрібно представитись помічником одного з діючих чиновників та цим "відмазатись" від поліції. Цим і скористався п'яний водій Toyota Camry, який намагався втекти від поліцейських на швидкості 200 км/год.

П'яний водій намагався втекти від поліції. Фото kiev.pravda.com.ua

Увечері 20 лютого у Святошинському районі Києва поліцейські затримали п’яного водія Toyota Camry, який намагався утекти від правоохоронців на швидкості майже 200 км/ч. Про це у facebook повідомляє "Київ Оперативний", інформують Патріоти України.

Відзначається, що затриманий називався "помічником Юрія Луценка".

"За попередніми даними, водій автомобіля Toyota Camry, державний номер BK9135AM, намагався утекти від екіпажа поліції по проспекту Перемоги у напрямку центру. За словами поліцейських, його швидкість сягала майже 200км/годину", - йдеться в повідомленні.

В районі автостанції "Дачна" водій Тойоти зменшив швидкість через потік машин, зачепив поліцейський Пріус, внаслідок чого Пріус відкинуло на відбійник.

Наголошується, що водій Toyota Camry перебував у стані алкогольного сп’яніння. Тест на драгері показав у його крові 1,2 проміле.

Під час переслідування ніхто не постраждав. Автомобіль Тойота відправили на штрафмайданчик.



Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Смерть військовозобов'язаного в ТЦК Кривого Рогу: Спливли нові подробиці

вівторок, 7 травень 2024, 13:53

У військовозобов'язаного, який помер у ТЦК Кривого Рогу Дніпропетровської області, виявили токсичну дію невідомої речовини. Про це повідомляє Телеграм-канал "СВОЇ | Кривий Ріг" з посиланням на результати розтину, передають Патріоти України. За даними р...

Фанати совка дуже образилися: Китайці показали свою версію, як Сталін посилав Мікояна до Мао Цзедуна (відео)

вівторок, 7 травень 2024, 13:41

Серед фанатів радянського режиму спалахнув скандал через образ диктатора Йосипа Сталіна у китайському історичному телесеріалі Дипломатичні ігри. Річ у тім, що в оприлюдненому у соцмережах уривку кривавого тирана було показано глядачам не як «великого л...