В Києві знайшли доньку ще одного з "батьків ДНР"

Ватажки терористів несподівано усе частіше відправляють своїх дітей жити поруч з "хунтою".

Окупована Макіївка. Фото: ipress.ua.

"Дочка депутата Макеевского городского совета Владимира Молько, голосовавшего за проведение референдума "ДНР" в 2014 году, оказывается, живет в Киеве. Небось и отец тоже тут. Уже ясно, что за сепаратизм никого не накажут", - написав донецький журналіст Денис Казанський на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Странно, а почему не в Макеевке? Там же теперь народная республика и фашистов нет. Райская жизнь настала, говорят. Донбасс семимильными шагами развивается, открываются новые предприятия каждый день.

Мистика какая-то. Побороли в городе хунту, а потом переехали к ней поближе. Что ж такое, не хотят дети сепаратистов жить в "ДНР". У одного сын в Америке, у другого - в Швейцарии, у Струка и Молько дочери в Киеве.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...