У київському метро підліток ліг під поїзд (фото)

Інцидент стався на станції метро "Палац спорту".

Дитина ляшла під поїзд. Фото: FacebookНа станції Київського метрополітену підліток вирішив кинутися під поїзд. Невідомий спустився на рейки і ліг між ними, повідомляють Патріоти України. Про це розповіли на сторінці "dtp.kiev.ua" в соцмережі Facebook. Судячи по знімку, інцидент стався на станції метро "Палац спорту".

"Фото дня ... Київ. Метро. Підліток спустився на рейки і ліг під поїзд", - написали в мережі. "З ним все в порядку. Діти, бережіть батьків і їх нерви", - розповіли в спільноті.

Інцидент прокоментували в мережі: "Змусити все літо доглядати за важкохворими людьми. Нехай відчує запах" смерті "і" адреналіну". "Шкода машиніста ... Уявляю, що він пережив ...". "Черговий одноразовий дебіл, перед такими вчинками нехай відразу заповнюють карту донора, це дуже допоможе людям, які виривають своє життя з лап кістлявої". "Дебіл".


Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

П’ять квартир у Києві, Tesla і Mersedes: Нардепа-"слугу" підозрюють у незаконному збагаченні на 11 млн грн, - джерело

четвер, 2 травень 2024, 14:01

Чинному народному депутату України повідомили про підозру у незаконному збагаченні на 11 млн грн. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі. Про це повідомляє пресцентр Національного антикорупційного бюро у четвер, 2 травня, передають Патріоти Укр...

Поранено десятки окупантів: Нові подробиці щодо збитків РФ внаслідок удару ракетами ATACMS по Криму, - соцмережі

четвер, 2 травень 2024, 13:43

У четвер, 2 травня, проєкт ВЧК-ОГПУ з посиланням на дані ЗС РФ, розкрив збитки Росії після удару ЗСУ балістичними ракетами ATACMS по Криму 30 квітня. Про це йдеться у дописі ВЧК-ОГПУ у Telegram, передають Патріоти України. Зазначається, що загалом, за ...