У мене є докази, що ІДІЛ контролюється Путіним, - Ахмед Закаєв

На сьогоднішній день ІДІЛ контролюється російськими спецслужбами, а президент Російської Федерації Володимир Путін очікував теракту, який стався в Парижі 13 листопада 2015 року.

Про це в інтерв'ю "Фактам тижня з Оксаною Соколовою" (телеканал ICTV) в неділю, 22 листопада, сказав чеченській політик, голова Кабінету міністрів невизнаної чеченської республіки Ічкерія Ахмед Закаєв.

"У мене вже є 100% докази, що ІДІЛ на сьогоднішній день контролюється російськими спецслужбами. Це частина іракських військових, які працювали за Саддама. Ви знаєте, це були союзники Путіна і КДБ. І інша частина з Північного Кавказу, яких вони заслали туди, як тільки почав формуватися так званий ІДІЛ. Ось ця агентура впливає, і вона контролюється російськими спецслужбами", - сказав він.

Він також висловив переконання, що "Путін очікував того, що трапилося в Парижі".

"Політичні результати і дивіденти ця подія принесла тільки одній людині у світі - Путіну і його режиму. Тому наївно вважати, що все що там було - випадковість чи збіг. У кожному разі, я впевнений, що це було зрежисовано", - додав Закаєв. Як повідомляв "Обозреватель", президент США Барак Обама заявив, що Росія військовою операцією в Сирії допомагає ІДІЛ.


Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...