У NASA продемонстрували випробування двигунів, які доставлятимуть астронавтів на Марс та Місяць (відео)

Американські інженери представили новітні апарати для експедицій в дальній космос.

Фото: fainaidea.com.Інженери NASA провели вогневе випробування нового двигуна RS-25 E2063 для надважкої ракети-носія Space Launch System. Ракета з такими двигунами повинна забезпечити доставку астронавтів на Місяць і, можливо, на Марс, повідомляють Патріоти України з посиланням на Space.com.

Випробування пройшли в Космічному центрі NASA імені Джона Стенніса в штаті Міссісіпі. Глядачі спостерігали за тестом з відстані трохи менше кілометра - "досить близько, щоб використовувати беруші".
"Випробування проводили таким же чином і з такою ж тривалістю часу, яка буде потрібною під час фактичного запуску. Ідея полягає в тому, щоб відтворити якомога ближче ті умови, в яких двигун буде використовуватися на місії", - йдеться в заяві NASA.
Ракета SLS створюється для пілотованих експедицій за межі навколоземної орбіти і виведення вантажів в дальній космос.
Перший пробний політ у безпілотному режимі намічений на 2019 рік, а пілотований політ планують провести не раніше 2021 року. Двигун, який випробували зараз, буде використовуватися не раніше, ніж при другому запуску ракети.
Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...