В оккупированном Крыму строители дома для переселенцев сбежали с 14 миллионами рублей

В прошлом году краснодарская компания ООО «СК «Регион» получила подряд на возведение дома для переселенцев из аварийного жилья в Алуште. Предполагалось, что в 2017 люди переедут в новые квартиры.

Несмотря на усилия властей и выделение денег под строительство, чуда не произошло — на сегодняшний день работы завершены всего лишь на 2%.

Почему? Ответ прост: подрядчик пропал. Прихватив с собой 14 млн. рублей.

«По делу компании сейчас ведется претензионная работа, поданы судебные иски По мнению главы Крыма Сергея Аксенова, сбежавшие строители уже «должны сидеть». Но в планах подрядчика, похоже, такой вариант не значится. Поэтому поиски продолжаются.

Без квартир остались алуштинцы, в доме которых в прошлом году взорвался бытовой газ.Аксенов им расскажет как правильно воровать)))

Опубликовал: Михайло Векленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Україна отримає точку опори: Майстер китайської метафізики назвав рік закінчення війни в Україні

четвер, 25 квітень 2024, 12:43

Астролог і метафізик Давид Векуа передбачає, що війна в Україні може закінчитися вже скоро – він називає період з січня по лютий 2025 року, тоді варто очікувати важливих політичних рішень. Про це у відео для Youtube-каналу "Мій світ" розповів майстер к...

Колись тут жили шахтарі, а потім прийшов "русский мир": Окупанти перетворили Вугледар на місто-привид (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 12:29

Російські війська, у спробах прорвати українську оборону, активно завдають ракетних та авіаційних ударів по українських містах. В мережі показали, як Росія перетворила Вугледар Волноваського району Донецької області у місто-привид. Фотографії зруйнован...