В окупованій Росією Абхазії туристів з РФ закидали камінням

Про подію в соціальних мережах розповів екскурсовод

Травми отримала п'ятирічний дитина

У Абхазії, яку окупувала Росія, автобус з туристами закидали камінням. Це сталося в курортному місті Гагра. Як повідомляє видання ApsnyLife, невідомі з кущів кидали каміння прямо у вікна автобуса. Всього в транспортному засобі було 52 людини - діти та дорослі, інформують Патріоти України.

Інцидент стався недалеко від ресторану "Гагріпш", коли автобус з туристами після екскурсії повертався назад в Сочі. "Невстановлені особи з кущів обкидали автобус камінням. Один камінь значних розмірів, розбивши бокове вікно, залетів в автобус, завдав легкі удари і порізи туристам, в тому числі 5-річній дитині, яка сиділа на кріслі прямо під розбитим вікном", - написав у соціальних мережах очевидець події, екскурсовод. Він уточнює, що в автобусі знаходилося п'ять дітей у віці від двох до шести років.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...

Відома ведуча та співачка розповіла, як жила разом зі Святославом Вакарчуком

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:05

Українська співачка і радіоведуча Соня Сотник поділилася, з ким з шоубізнесу у неї склалися чудові стосунки. В інтерв'ю для YouTube-проєкту ТСН.ua "Наодинці" радіоведуча пригадала, як на початку кар'єри Святослав Вакарчук і гурт "Океан Ельзи" ділили з ...