В окупованому Криму розповіли про результати курортного сезону

Росіяни і далі їдуть відпочивати в Крим, але тепер це відбувається добровільно-примусово.

Екс-міністр курортів та туризму Криму Олександр Лієв

Про це розповів екс-міністр курортів та туризму Криму Олександр Лієв у інтерв'ю журналу "Країна", передають Патріоти України.

"За України в Крим всі 1,3 мільйони росіян приїжджали самі. Зараз таких приблизно 800 тисяч. А ще 500 тисяч — люди, яких відправляють за різними путівками", - говорить колишній міністр.

Раніше такого не було, бо й Крим не був частиною бюджетних програм РФ.

"Тепер керівники кажуть росіянам: "Петров, Іванов, їдете в Крим на халяву!" За державні гроші, за кошти професійних комітетів чи навіть за рахунок приватних підприємств. Держава має на них адміністративний вплив. Багатьом підприємствам приходять листи від губернаторів. Мовляв, треба від підприємства забезпечити відправлення на півострів певної кількості працівників", - каже Лієв.

За його словами, це впливає на якість сервісу.

"Санаторії завантажені клієнтами. А клієнт для них — не той, хто приїхав, а той, хто з Москви відправив туристів. Возять йому відкати, танцюють перед ним. А гостям кажуть: "Коротше, вас п'ятеро в кімнаті житиме". У сервіс повернувся совковий підхід: "Станьте в чергу", - пояснив він.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...