В окупованому Луганську затримали блогера, який відкрито підтримував Україну (відео)

В окупованому Луганську затримали місцевого блогера Едуарда Неделяева, який під ніком Edward Ned писав в соцмережах критичні пости про стан справ у "республіці та критикував Росію.

Скриншот: Rusvesna.su 1945 / YouTubeВ окупованому Луганську затримали місцевого блогера Едуарда Неделяева, який під ніком Edward Ned писав в соцмережах критичні пости про стан справ у "республіці". Крім того, критикував Росію.

Зокрема, за інформацією "відомства" бойовиків блогер під ніком Edward Ned поширював в мережі матеріали, які "експерти" кваліфікували як екстремістські. Неделяева звинуватили в "міцних зв'язках" з співробітниками українських спецслужб і батальйоном "Айдар", якого не існує, йдеться в повідомленні.


"На квартирах луганчанина нібито виявлені "великі суми грошей", які на переконання бойовиків призначалися для "проведення деструктивної роботи".

Справа Неделяева – перший у "ЛНР" випадок "притягнення до відповідальності" блогера, відзначили в "МГБ".

Жителі окупованого міста в соцмережах пишуть, що Неделяева затримали лише за те, що він періодично писав на своїй сторінці в Facebook про життя міста і не боявся висловлювати проукраїнську позицію. Неделяев відомий як підприємець, який займався конструюванням радіоапаратури.

Джерело


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...