В орендованій росіянином квартирі в Подільському районі столиці знайшли зброю

Поліцейські з’ясовують її походження та мету зберігання

Картинки по запросу поліція фото

У ході відпрацювання оперативної інформації працівники поліції затримали 34-річного уродженця Російської Федерації за підозрою у незаконному зберіганні вогнепальної зброї.

Про це повідомили у Відділі комунікації поліції, інформують Патріоти України.

У орендованій ним квартирі на території Подільського району столиці правоохоронці вилучили два предмети, зовні схожі на пістолети «Макарова» та «Сталкер», обидва – з глушниками, а також майже 250 набоїв до них. Усі вилучені речі направили на експертне дослідження.

Зібрані відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчим відділом Подільського управління поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1. ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Уродженця Російської Федерації затримали, він перебуває під вартою.

У рамках досудового розслідування поліцейські з’ясовують походження зброї та мету її зберігання.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...