В останню путь: Рідні і знайомі розповіли, яким запам'ятають поета Івана Драча (відео)

Поет залишив для себе місце на кладовищі біля свого сина.

Іван Драч. Фото: Knyga.in.uaУ селі Теліжинці готуються прощатися з Іваном Драчем, повідомляють Патріоти України. Односельчани прибирають на місцевому цвинтарі і тепло згадують поета.

На батьківщині Івана Драча - в Теліжинцях, на Київщині, готуються провести поета і драматурга в останню путь. На кладовищі наводять лад, сусіди прибирають у будинку, який родина письменника використовувала як дачу. Рідним і знайомим він запам'ятався ще хлопчиком. Володимир Драч, племінник Івана Драча, каже що вірші писати дядько почав рано. На кладовищі є могила сина Івана Драча Максима, а поруч пусте місце, його поет залишив для себе.


Джерело: ТСН.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Зеленський готовий! Припинити удари по НПЗ росії в обмін на... Ця угода врятує Україну

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:05

Удари українських безпілотників по російських НПЗ виявилися більш дієвими, ніж захіні санкції. Але неочікувано для всіх на захист Росії виступили… США. Представники Штатів заявляють, нібито знищення російської нафтопереробної галузі негативно вплине на...

Народні прикмети на 19 квітня. Розпочата цього дня справа принесе позитивний результат

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 19 квітня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Іоанна Старопещерника, мученика Феона і патріарха Трифона Константинопольського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують патріарха Євстихія Константинопольського. ...