В рідному місті Януковича - паніка: Українській військові зі Світлодарської дуги знищили артилерію "гібридів" (карта)

«Вата» Єнакієвого до останнього дня вважала, що перебуває у глибокому тилу, відгородившись «стіною неприступною» укріпрайонами Вуглегірська та Дебальцевого. А тут такий брутальний «подих війни».

Українським військовим вдалося знищити ворожу російську артилерію. Інформацією в мережі Facebook поділився лікар міста Єнакієвого Олександр Чернов, зазначають Патріоти України.

"21:00 за Києвом. ЗСУ накрили свіжоприбулий артдивізіон орків під селом Каютине між Вуглегірськом і Єнакієвим", - пише лікар. Ось докладніше

Варто пояснити, що зазначене селище знаходиться в добрих 10 км від лінії фронту, на околицях Єнакієвого. Саме з такої "безпечної", як їм здавалося, відстані діяли декілька батарей ворога. Чим саме були накриті позиції росіян, вмілим вогнем їхніх колег-артилеристів із ЗСУ чи ракетним ударом керованої надточної зброї, випробування котрої ми бачили декілька тижнів тому, залишається наразі тільки гадати.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...