В Різдвяну ніч військові відбили напад диверсантів біля Авдіївки

Військовослужбовці Збройних сил відбили напад диверсійно-розвідувальної групи бойовиків на позиції сил антитерористичної операції біля Авдіївки Донецької області в суботу

Про це йдеться в повідомленні Міністерства оборони, передають Українські Новини.

"Близько 0:30 поблизу населеного пункту Авдіївка відбулося бойове зіткнення між військовослужбовцями Збройних сил України та супротивником", - сказано в ньому.

За даними Міноборони, диверсійна група у складі близько 10 осіб підійшла до позиціях сил АТО на відстань 100 метрів і відкрила вогонь.

У підсумку, після півгодинного бою Збройні сили не зазнали втрат.

Втрати противника уточнюються.

Як повідомляли Українські Новини, 2 українських військовослужбовців отримали поранення під час антитерористичної операції 6 січня.

Нагадаємо, бойовики 42 рази обстріляли позиції сил антитерористичної операції (АТО) 6 січня.


Опублікував: Михайло Векленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...