У родині виростуть ще патріоти: Жінка, котра втратила єдиного сина, героя АТО, зважилася на запліднення та народила трійню

12 квітня 48-річна житомирянка народила трійню дівчаток.

Новонароджена трійня. Фото: 5692.com.ua

Після забигелі єдиного сина в зоні АТО, жінка зважилася на штучне запліднення та народила трійню дівчаток, передають Патріоти України з посиланням на Житомир.info.

«Сьогодні у нас велика радість – народилася друга в 2017 році трійня. Це дівчатка вагою 1600-1800 грамів кожна, активні, народилися на 35 тижні методом кесарського розтину. Мамі 48 років, вона зважилася на штучне запліднення, оскільки кілька років тому разом з чоловіком втратили в АТО свого єдиного сина. Зараз мама і дітки перебувають у задовільному стані в палаті інтенсивного лікування», - розповів Юрій Вайсберг.

У перинатальному центрі кажуть, що дівчаток начебто збираються назвати Машею, Дашею і Сашею. Зі слів головного лікаря, прізвище породіллі – Ільницька, і очевидно, що мова йде про матір загиблого в 2014 році десантника 95-ї бригади Дмитра Ільницького. Юнак був поранений 29 листопада, у день свого 24-річчя, в селищі Піски під Донецьким аеропортом. Помер в лікарні Красноармійська від ран, несумісних з життям. 26 травня 2015 році на фасаді житомирської гімназії, де навчався Дмитро Ільницький, відкрили меморіальну дошку.

Як повідомлялося, 31 березня в Житомирському перинатальному центрі народилась перша у 2017 році трійня – дві дівчинки і хлопчик.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Маємо стати міцними не тільки фізично, але й духовно": У священника Миколая знайшли пророцтво про перемогу України

четвер, 28 березень 2024, 12:14

Україна перебуває на порозі великих змін – в очікуванні на повернення тимчасово окупованих ворогом територій та миру українці мають ретельно готуватись та накопичувати ресурси, не лише військові, але й духовні. Слова про це знайшли в пророцтві священни...

Хто слова зодягне у музичні шати

четвер, 28 березень 2024, 10:59

Шукаю композитора. Я, зізнаюся, друзі, не поет, тим паче, не поет-пісняр. Але одного ранку проснувся з віршем у серці. Де й взялося це прекрасне диво — не знаю. Тільки встиг ввімкнути комп’ютер — вилилося хвилюючим текстом на екран. Перечитав, почистив...