В Росії при загадкових обставинах померла найсильніша жінка світу

Громадськість висловила співчуття родині та близьким спочилої, а колеги зазначили, що причини смерті Рум'янцевої поки що невідомі.

У Російській Федерації померла «найсильніша жінка планети» Наталія Рум'янцева. Про це повідомляє прес-служба Федерації пауерліфтингу Санкт-Петербурга, передають Патріоти України з посиланням на bzns.media.

«Федерація пауерліфтингу Санкт-Петербурга приносить родині і близьким Наталії співчуття, це величезна втрата для всіх», - йдеться в повідомленні.
Крім цього уточнюється, що 46-річна спортсменка останнім часом працювала тренером.
«Наталя вела активну роботу на тренерському терені і виховала безліч талановитих учнів, які займали високі щаблі ...», - підкреслюється в тексті повідомлення.
Крім цього в федерації пауерліфтерів Санкт-Петербурга уточнили, що причини таємничої загибелі спортсменки на даний момент невідомі.
Слід уточнити, що в 1990-ті роки Наталя Румянцева вважалася найсильнішою жінкою планети.
Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пролунав вибух і почалася пожежа: У Бєлгороді на будинки впала ракета, яку окупанти запускали по Харкову

субота, 4 травень 2024, 18:14

У російському Бєлгороді вдень у суботу, 4 травня, пролунали вибухи, після чого загорілися будинки. Місцева влада повідомляла про ракетну загрозу. Про це написав губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков, передають Патріоти України. За його вер...

"Вона спілкується російською, але вона за Україну": Співак Андрій Кравченко заступився за Славу Камінську

субота, 4 травень 2024, 17:44

Співак Андрій Кравченко в інтерв'ю Аліні Доротюк прокоментував свою співпрацю зі співачкою Славою Камінською, яка у 2023 році заявила, що не планує повертатися в Україну, і заступилася за російську мову, передають Патріоти України. Кравченко записав ду...