У Росії закопали для нащадків капсулу часу з кока-колою і дошираком

Капсулу часу з повідомленням для нащадків заклали жителі Жохсогонского наслега (селище) в Таттінском районі Якутії.

Послання містить 120 листів, паперові фотографії за 50 років і знімки на флеш-карті, а також локшину «Доширак», напій «Кока-кола», консерви і рослинне масло. Передбачається, що капсулу відкриють в 2067 році до 150-річчя Жовтневої революції, передають Патріоти України з посиланням на РІА Новости.

У якутському селищі проживають приблизно тисяча осіб. Вони вирішили відправити послання в майбутнє по наказу предків, які закопали схожу капсулу 50 років тому.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Щоб виправдати вбивства українських дітей у Маріуполі, на російському ТБ видали нову нісенітницю, - Казанський

понеділок, 29 квітень 2024, 23:10

"На російському ТБ видали нову нісенітницю про 10-річних дітей, які ходили окупованим Маріуполем і вбивали ножами російських військових, встромляючи ножі "рівно в печінку під бронежилети", - пише український журналіст Денис Казанський у своєму Телеграм...

"Знайшли гідне застосування": Роми здали новітній російський безпілотник на металолом

понеділок, 29 квітень 2024, 21:55

Роми в Тамбовській області РФ хотіли здати безпілотний літальний апарат на металолом. Про це повідомляє Baza, передають Патріоти України. За інформацією ЗМІ, співробітники пункту прийому металолому в Первомайському районі звернулися в поліцію, коли отр...