У Росії засудили чоловіка за шокуючі дії з однорічною донькою (відео)

Суд в місті Зеленогорську Красноярського краю в Росії, призначив 300 годин обов'язкових робіт 31-річному місцевому жителю, який на великій швидкості прокатав свою десятимісячну доньку на вікні BMW з зовнішньої сторони.

У червні 2016 року водій посадив свою десятимісячну доньку в віконний проріз водійських дверей автомобіля і так проїхав кілька сотень метрів зі швидкістю близько 70 кілометрів на годину, - повідомляє "7 канал Красноярськ", передають Патріоти України.

Відеозапис, який зафіксував ці небезпечні дії, з'явився в мережі на початку серпня цього року і викликав великий резонанс та докотився до федеральних ЗМІ.

Піcля цього до справи підключився регіональний Слідчий комітет. Водія розшукали, і він визнав, що на відео відображена його дочка 2015 року народження. Під час слідства обвинувачений повністю визнав провину і розкаявся в скоєному.

СК порушив кримінальну справу. "Зеленогорский міський суд призначив йому 300 годин обов'язкових громадських робіт", - повідомили місцеві чиновники.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...