У скорботі голови схиляєм: На Донбасі загинув львів’янин

В сержанта, через три дні після ювілею, поцілила куля снайпера.

17 квітня у зоні бойових дій на Донбасі загинув боєць 24-ї механізованої бригади Михайло Шозда, повідомляють Патріоти України.

Інформацію про загибель бійця з Львівщини підтвердили у прес-службі Львівської облради. 50-річний сержант Михайло Шозда служив у 24-й окремій механізованій бригаді.

Він загинув поблизу Торецька від кулі снайпера, яка влучила у голову. 14 квітня воїнові виповнилось 50 років. Він проживав у Львові. Інформацію щодо похорону бійця буде повідомлено згодом.

Ввечері 17 квітня у штабі АТО повідомили, що з початку доби проросійські найманці 21 раз відкривали вогонь по українських військових, внаслідок чого один український воїн загинув, ще двоє зазнали поранень.
Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ймовірність і повернення Криму, і кордонів 1991 не нульова, але, як кажуть про деякі ймовірності, близька до нуля, - Ян Валетов

середа, 24 квітень 2024, 0:30

"Позбавлення від будь-яких ілюзій - запорука нормального майбутнього для країни та психічного здоров'я її громадян. Тому стратегія завищених очікувань, як на мене, надзвичайно шкодить суспільству і ще не раз позначиться в майбутньому", - пише українськ...

"Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - Сергій Фурса

середа, 24 квітень 2024, 0:15

"І трошки про репресії на мінімалках проти тих, хто за кордоном. Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - пише інвестиційний банкір Сергій Фурса на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує: