В США спецслужби отримали підтвердження частини компромату на Трампа, - СNN

Американські спецслужби заявили, що вони підтвердили частину повідомлень з російського компромату на президента США Дональда Трампа

Про це повідомляє СNN з посиланням на співробітників правоохоронних органів і розвідки США.

Відзначається, що підтверджена інформація не відноситься до "непристойних тверджень", що містяться в досьє.

CNN пише, що підтвердження стосуються інформації про розмови Трампа "з дюжиною високопоставлених російських чиновників і іншими росіянами".

Джерела не повідомляють, які саме розмови мали місце і їхній зміст.

За словами джерел, ці підтвердження дали розвідці США і правоохоронним органам "велику впевненість" у достовірності деяких аспектів досьє.

Відзначається, що фахівці продовжують досліджувати досьє.

Двоє джерел телеканалу повідомили, що деякі з осіб, які брали участь в перехоплених розмовах, збирали інформацію, що завдає шкоди Хілларі Клінтон.

При цьому джерела підкреслили, що у них поки немає доказів того, чи дійсно російський уряд має будь-який компромат на Трампа.

Прес-секретар Білого дому Шон Спайсер на прохання телеканалу прокоментувати дану інформацію заявив: "Нам як і раніше огидні брехливі новини на CNN"

Спікери ФБР, Міністерства юстиції, ЦРУ і Управління директора національної розвідки відмовилися від коментарів.

Опублікував: Vyacheslav Slavin
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...