В США всех пророссийских вы*лядков публично назовут и введут против них санкции. Никто не уйдет, - Гай

Волонтер прокоментував закон США про зобов'язання для Мінфіну і американської розвідки щодо публікацій даних про оточення Путіна.

Путіну і його оточенню буде несолодко. Ілюстрація:tvc.ru

США на рівні закону прийняли щорічне зобов'язання для свого Міністерства фінансів і розвідки публікувати у відкритому доступі імена всіх політиків, олігархів і бізнесменів, пов'язаних з режимом президента Росії Володимира Путіна. Про це в Facebook повідомив керівник благодійного фонду "Світ і Ko" Мирослав Гай, передають Патріоти України.

"Я просто в восторге. США на уровне закона приняли ежегодное обязательство для их МинФина и Разведки публиковать в открытом доступе всех, связанных с режимом Путина, политиков, олигархов, бизнесменов и т.д.

То есть каждый год, мы будем получать список, с доказательной базой, о предателях украинского народа. Вся эта байда начнется как раз перед выборами 18-года.

Всех этих пророссийских выблядков и замаскированных под патриотов фсбшников, все фирмы торгующие с РФ пусть даже через десятые и сотые фирмы - публично назовут и введут против них санкции и другие карательные меры. Всех.

У разведки США будет до 180 дней до первого доклада, а повторять его будут не реже чем раз в год. Никто не уйдет. Никто. И некуда будет уходить. Финита. Остальное должен будет сделать украинский народ." - написав Гай.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...