В Україні анонсували прихід нових лоукостерів

В Україні в 2018 році повинні зайти відразу кілька нових бюджетних авіакомпаній, а середня вартість авіаперельотів лоукостерами в країни Європи може скласти 30-50 євро.

Володимир Омелян

Про це міністр інфраструктури Володимир Омелян повідомив в інтерв'ю "Народної правди", передають Патріоти України.

"Ми сподіваємося, що це буде не один лоукостер, а їх буде більше. Але це вже буде залежати від переговорів державних аеропортів та інших аеропортів, які будуть вести такі переговори. Ставки високі", - зазначив Омелян.

Міністр акцентує увагу на тому, що рано чи пізно лоукости, такі як Ryanair, все-таки зайдуть на український ринок.

"Ми тоді отримаємо чудову модель конкуренції між собою різних видів транспорту, до чого ми і повинні в кінцевому підсумку прийти... Я, власне, виходжу з того, що якщо середній квиток на автобус коштує 50-100 євро, якщо по залізниці складе плюс мінус таку ж ціну, то відповідна ціна в 30-50 євро для лоукостера в країни Європи була б абсолютно адекватною", - резюмував Омелян.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Війна та передова до кінця - то для бідних та "дурних": Як багаті та безсовісні "непридатні" прокладають собі шлях за кордон при потуранні можновладців, — ЗМІ (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 8:15

Цих мажорів не шукатимуть віськомативці. Журналістське розслідування вскрило один з наганебніших видів корупції в Україні під час війни. Чартер, Ferrari, Lamborghini, BMW, день народження на Ібіці, озеро Комо — це лише деякі зі складових однієї відпуст...

На базі колишнього угрупування прикриття кордону (УВ "Брянск", УВ "Курск" та УВ "Белгород") створюється угрупування військ (УВ) "Север" - Костянтин Машовець

вівторок, 16 квітень 2024, 8:05

1. Після формування на базі військ (сил) Західного воєнного округу (ЗВО) двох інших округів - Московського та Ленінградського (МВО та ЛВО) продовжується перегрупування військ колишнього ЗВО... На базі колишнього угрупування прикриття кордону (УВ "Брянс...