В Україні мало обговорюють проблему безробіття, - блогер

500 000 трудових віз буде видано українцям Польщею в цьому році

Фото: "Фіртка"

Нещодавно я проїжджав повз польський візовий центр і був вражений кілометровими чергами біля нього. Пізніше я дізнався неймовірну статистику: 500 000 трудових віз буде видано українцям однією тільки Польщею в цьому році. Це вдвічі більше, ніж в році минулому. Так пише експерт Дмитро Дубілет, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Фейсбук", продовжуючи:

"Удивительно, но проблема того, что в Украине постоянно растет безработица, и сотни тысяч украинцев уезжают зарубеж, почти не обсуждается. Распадаются сотни тысяч семей. Украинские компании (от кофеен до нашего банка) недополучают сотни тысяч клиентов. Экономика Украины лишается сотен тысяч пар рук и голов.

В США уровень безработицы - одна из основных тем всех политических дискуссий. Американские президенты (и кандидаты) начинают и заканчивают свои речи цифрами по уровню безработицы, которые они знают до второго знака после запятой.

У нас же эта тема не на слуху. Я не помню, чтобы количество рабочих мест всерьез обсуждалось кем-либо на национальном уровне среди политиков. Не говоря уже о том, чтобы этот показатель стал чьим-то KPI.

Скоро кроме чиновников и пенсионеров в этой стране никого не останется".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про перегрупування (переміщення) військ противника... - Машовець

четвер, 2 травень 2024, 4:15

1. Спочату про перегрупування (переміщення) військ противника... . Джерело

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...