В Україні з‘явився моторошний 6-колісний автомобіль з лазерною гарматою (фото)

В основі 6-колісного автомобіля стоїть кузов від старого Fiat 126. Усередині працює мотор від BMW.

Фото: Topgir.com.ua.

На даху машини “сидить” монстроподібна істота з лазерною гарматою, а на передку можна побачити рожеві окуляри, передають Патріоти України з посиланням на Автоцентр.Фото: Topgir.com.ua.

Позаду – подоба винищувача, турбіни і 8 вихлопних труб. Мабуть, це найнезвичайніший та найстрашніший саморобний автомобіль в Україні.

Фото: Topgir.com.ua.

У салоні незвичайного 6-колісного автомобіля, судячи з фото, широко використана деревина.

Фото: Topgir.com.ua.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни готують наступ на кількох напрямках: Військовий експерт назвав дату "Х"

четвер, 18 квітень 2024, 21:45

Російські окупанти готують новий наступ у 2024 році, проте він проходитиме у другій половині року, після "інавгурації" Путіна. Про це в ефірі "Апостроф TV" заявив військово-політичний оглядач групи "Інформаційний опір" Олександр Коваленко, передають Па...

Вперше в Україні: В Одесі засвітився екстремальний спорткар Maserati (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 21:33

В Одесі нещодавно помітили унікальне авто італійського бренду. Вулицями Одеси проїхала Maserati Corse 2020 – автомобіль з нової ери Мазераті, ціна якого може стартувати від 220 000$. Про це повідомляє topgir, передають Патріоти України. Зауважується, щ...