В Україні зняли надихаючий ролик про любов, яка допомагає вижити на війні (відео)

Чи бувають дива на війні? Так, переконані ті, хто знають цю історію. Смертельно поранений герой вижив, викарабкався до життя завдяки турботам коханої дружини.

Дружина допомогла старшині впоратися зі складним пораненням

Журналісти Радіо Свобода зняли відео, героєм якого став учасник АТО, старшина батальйону Київська Русь Едуард Мальований, який отримав тяжке поранення під Дебальцевим влітку 2014 року. Захисник Батьківщини, за його твердженням, вижив заради сім'ї та дружини, зазначають Патріоти України.

"Я відчував, що вона є поряд, і мені потрібно далі продовжувати жити. Заради неї, заради онуків, своїх дітей. Бог мене залишив в живих, хоча це було смертельне поранення", - згадує боєць.

У ролику повідомляється, що дуже багато військових та добровольці сьогодні опинилися покинутими жінками, коханими і це для них дуже болюча втрата. "Люда на собі стільки винесла. Якби не вона, Едік каже, я не знаю, чи повернувся б я з того світу", - розповідає одна з героїнь відео. А сам старшина Мальований згадує, що у зоні бойових дій прийняв рішення обвінчатися зі своєю дружиною по поверненню додому.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....

Серія українських ударів по цілях у Криму та Мордовії носить масштабний і скоординований характер – ISW

четвер, 18 квітень 2024, 5:00

На думку експертів Інституту вивчення війни (ISW), українські удари по цілях Росії у Криму та Мордовії є скоординованою і широкомасштабною серією. . "Українські удари по російських авіаційних об'єктах в окупованому Криму, а також на території Росії, я...