В українських політиків з Трампом є багато спільного - Казарін

Для України Дональд Трамп - це занадто пересічна особистість, вважає журналіст.

Дональд Трамп. Фото:24СМИ

Дональд Трамп, який переміг на виборах президента США, дуже схожий на багатьох політичних діячів України, і з нього міг би вийти ідеальний український президент. Про це в блозі на Українській правді пише Павло Казарін, зазначають Патріоти України.

За словами журналіста, в українських політиків і Трампа є багато спільного, за винятком того, що республіканець пропонує знизити податки, а українські політики, навпаки, не хочуть цього робити. "Трамп прийде до влади завдяки рядовим американцям, і амплуа цієї людини не є несподіванкою для України - в нашій країні кожен наступний президент завжди був в опозиції до попереднього президента", пише Казарін.

За його словами, Трамп рубає з плеча, як і багато хто в Україні - це стосується будівництва паркану на кордоні з Мексикою, позбавлення від нелегалів в країні.

Ексцентричністю Трампа, вважає журналіст, можуть обурюватися жителі тих держав, в яких політики не ходять з вилами по парламенту, і для України Дональд Трамп - занадто пересічна особистість. "Тінь Трампа завжди маячить за спиною дострокових виборів в Україні", впевнений Казарін.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У мене немає жодних сумнівів, що позавчорашній підпал берлінського заводу – це справа рук російської агентури, - соціолог Ейдман

понеділок, 6 травень 2024, 23:33

"Криваве літо 2024-го? За даними Financial Times, Росія активізувала свої зусилля з підготовки саботажу, пожеж і атак на інфраструктуру в Європі", - пише російський соціолог-емігрант Ігор Ейдман у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та ...