В Україну рветься ще один лоукостер

Український повітряний простір привабив еміратську авіакомпанію Flydubai.

Лоукостер Flydubai приваблюють українські регіональні аеропорти. Фото: Delo.ua

Еміратська авіакомпанія Flydubai розглядає варіант запуску рейсів в аеропорти Львова, Харкова, Дніпра і Запоріжжя, повідомляють Патріоти України з посиланням Delo.ua.

"Запускаємо новий рейс з Кракова (Польща), дуже близько підійшли до Львова. Може, запустимо новий рейс і звідти. Але це відбудеться не раніше 2019 року", - повідомив віце-президент компанії Джейхун Ефенді.

За його словами, компанія також розглядає варіанти запусків рейсів з інших українських регіональних міст.

"Ми б дуже хотіли почати літати з Харкова і Дніпра. Розглядаємо і Запоріжжя. Проте в Дніпро зайти дуже важко, хоча там аеропорт не завантажений. Як мені здається, Дніпро - це окрема країна в країні", - заявив Ефенді.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд "турбуючих" напрямків: Суми, Харьків... - Костянтин Машовець

понеділок, 6 травень 2024, 4:15

1. На даний момент, діюче на цьому напрямку угрупування військ противника (УВ) "Север" продовжує процес свого оперативного розгортання (він ще не завершенний). . Але, загалом, багатьох це турбує. Особливо, у контексті, так званого, "великого літнього ...