В "Укрзалізниці" повідомили причини зупинки поїзду під Києвом

Сьогодні, 12 квітня на станції Баришівка люди блокували поїзд, ставши на залізничні шляхи.

Електричка. Фото: news.tochka.net

На станції Баришівка в Київській області вранці, 12 квітня було відновлено рух поїздів "після незаконного блокування шляхів сторонніми особами". Повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу "Укрзалізниці".

"За інформацією регіональної філії" Південно-Західна залізниця ", причиною для незаконного перешкоджання руху стало непорозуміння між Київською обладміністрацією і місцевим автоперевізником щодо підвищення тарифів на автоперевезення. Сьогодні водії маршрутних таксі частково не вийшли в рейси. Всі пасажири маршрутних таксі перейшли на залізничну станцію , намагаючись виїхати в годину пік приміським електропоїздом Яготин - Київ. Однак, через надмірну кількість бажаючих сісти в поїзд він не зміг усіх вмістити. через це обурений Перші люди оточили поїзд, вийшли на шляху, тим самим заблокували його рух", - йдеться в повідомленні прес-служби.

В "УЗ" також відзначили, що через інцидент вибилися з графіка інші поїзди, і попросили вибачення за тимчасові незручності.

"Для максимального забезпечення перевезень пасажирів на цьому напрямку регіональна філія" Південно-Західна залізниця "найближчим часом розгляне можливість збільшення кількості вагонів у деяких електропоїздах", - йдеться в повідомленні.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...