В усьому звинуватили британців: Кремль відхрестився від версії вербування Савченко російськими спецслужбами

Прес-секретар президента РФ Пєсков відреагував на версію про вербування Надії Савченко російськими спецслужбами під час її перебування у в'язниці на території РФ.

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков назвав "повною нісенітницею" версію про вербування Надії Савченко російськими спецслужбами під час її перебування у в'язниці на території РФ. Про це він заявив в інтерв'ю телеканалу "Мир 24", пише ТАСС, повідомляють Патріоти України.

"Це, напевно, версія британців, вони люблять озвучувати такі версії. Зрозуміло, що це повна нісенітниця. Савченко - це глибоко внутрішня справа України", - заявив Пєсков.

Він також поцікавився, чи буде прийнята "якась заява європейських лідерів з вимогою до Києва дати свободу Савченко".

22 березня Верховна Рада зняла з Савченко недоторканність і дозволила притягнення до кримінальної відповідальності і арешт. Савченко звинувачують в підготовці масштабного теракту проти керівництва країни з метою державного перевороту. Голосувати проти Савченко переконало депутатів 30-хвилинне відео. На ньому вона разом зі своїм спільником Володимиром Рубаном в деталях планують терористичну атаку з тисячами жертв в Києві.

23 березня Савченко обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою протягом 59 днів без права внесення застави. Відзначимо, Надії Савченко, яку підозрюють в підготовці терактів і державного перевороту, запропонували "політичний притулок" в "ЛНР".

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...