"В Ивано-Франковске ненависть испытывают не к россиянам, а конкретно к кремлевской клике", - український письменник

Немає русофобії. Є неприязнь до кремлівського упиря і його ФСБшної гидоти, до зрадників-колаборантів.

Весілля у Івано-Франківську. Фото: соцмережі.

"Побывали на свадьбе дочки наших любимых друзей. (С главой семьи дружим с 1980 года, учились вместе). 100% україномовне середовище, інтелігенція Франківська, родини зі Львова, Рівного, Хмельницька. Російськомовні тільки ми удвох з моїм партнером", - пише письменник Ян Валетов на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України, та продовжує:

"Ніякого діскомфорту, доброзичливість, абсолютна толерантність до мовного питання, гарний рівень російської, багато хто вчився російською, діти володіють хто трьома, хто чотирьма мовами, вільно спілкуються.

И еще. У большинства родичи, друзья, соученики в России. Но никто не хочет быть ни ее частью, ни под ее управлением. Ивано-Франковск. Сегодня. Три года войны. О ней говорят с болью, но ненависть испытывают не к русским, не к россиянам, а конкретно к кремлевской клике, устроившей весь этот ужас.

Нет русофобии. Есть брезгливая неприязнь к кремлевскому сидельцу и его ФСБшной мерзости, к предателям-коллаборантам. Не к языку, не к культуре, а к москальскому синдрому агрессии, визитной карточке путинского режима. В общем, дай Бог счастья и благополучия молодым, здоровья, долголетия и сил родителям и родичам.

До тех пор, пока мы будем дружить и уважать друг друга, ездить друг к другу в гости, хранить отношения между семьями и передавать их нашим детям, наша страна будет единой, несмотря на культурные особенности и мови спілкування.

Страна – это не название, це – родина. Велика родина. То, что по-русски называется родина, на украинском означает семью.

P.S. А какой стол и какие напитки были нам в угощение – это разговор отдельный! Хотя не это главное, как понимаете. Главное, что за 1000 километров от дома – мы оставались дома. У родинному колі".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрієм нагадує особу, яка страждає від домашнього насильства, але не здатна порвати з насильником, - Євстратій Зоря

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:30

"Також впливає матеріальна залежність – відсутність власного житла, власних зовнішніх контактів, осіб, на чию допомогу можна розраховувати. Зрештою, впливає звичайний страх, що «все буде лише гірше». Структура МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрі...

Апетити всяких Аль-Каїд та ІДІЛ обмежуються банками, автобусами, церквами та концертними залами. Росія ж знищує цілі міста разом з їхнім населенням, - Невзоров

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:15

"ІДІЛ – винятково мерзенна організація. Але поводиться вона набагато делікатніше і скромніше, ніж росія. Саме РФ зараз претендує на місце примадонни світового тероризму", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передают...