У Запоріжжі іномарка на смерть збила жінку з дитиною (відео)

Водій авто брав участь у вуличних гонках.

В ДТП загинула п'ятирічна дитина. Фото: Соцмережі2 червня в Запоріжжі сталася трагічна аварія. Іномарка, яка летіла по Набережній, вилетіла на тротуар і задавила матір з дитиною, повідомляють Патріоти України з посиланням на «КП в Україні».

П'ятирічна дівчинка загинула на місці, а її мама - в лікарні. Сім'я прогулювалася вздовж набережної магістралі по пішохідному тротуару. Як раптом ззаду на них наїхала "БМВ". Загинула дитина. Жінка-пішохід померла в реанімації, - повідомив очевидець аварії Сергій Вендін.

ДТП сталося в районі Вознесенського ринку. За попередньою інформацією, водій авто брав участь у вуличних гонках. Гальмівний шлях складає близько 100-120 метрів.

За словами очевидців, зіткнулися дві машини і одна з них вилетіла на тротуар, знесла ялину, збила пішоходів і, перевернувшись, врізалася в стовп. Друге авто з місця ДТП поїхало.


Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...