"Вах, вах, вах, как хорошо": У Грузії дозволили вживання наркотиків

Водночас збут наркоречовин каратиметься

Конституційний суд Грузії дозволив жителям країни вживати марихуану в невеликих кількостях. Про це повідомляє ВВС. Головна умова легального вживання наркотику - недостатній для продажу обсяг.

На думку суду, якщо обсяг марихуани не перевищує 70 грамів, практично неможливо довести, що її власник планував продати цей наркотик. У зв'язку із цим кримінальне покарання за її зберігання і вживання суд визнав негуманним.

Водночас збут марихуани каратиметься. Дотепер грузинське законодавство передбачало адміністративну відповідальність у випадку, коли людину вперше ловили на вживанні марихуани, і кримінальну в разі рецидиву.

Покарання за повторне вживання такого наркотику становила до року в'язниці, а за зберігання й поширення винному загрожувало до 11 років позбавлення волі.


Опублікував: Церковний Цинік
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Бундесвері знову трапився витік інформації: Доступними стали таємні відеонаради - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 14:15

У німецькому Бундесвері стався витік даних про таємні відеонаради. Секретну інформацію можна було знайти у мережі у відкритому доступі, передають Патріоти України з посиланням на Die Zeit.

В окупованому Бердянську підірвали авто зі зрадником

неділя, 5 травень 2024, 14:03

У тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області вдень 5 травня пролунав вибух. Українські партизани передали "привіт" черговому зраднику, який працював у створеній окупантами "виправній колонії": його підірвали в автомобілі. Зрадник помер дома. ...