
У гостей обласний центр Закарпаття м.Ужгород найбільше асоціюються з сакурами, міні-скульптурами та тортом «Ужгород», пише Інтернет-видання UA- Reporter.com, інформують Патріоти України.
На запитання журналіста автору кулінарного шедевру про те, чи було б доцільним створити торт «Закарпаття», який би представляв усю область, Валентин Штефаньо повідомив, що думає над таким варіантом, адже в нас є чимало туристичних родзинок, до яких приїжджають відвідувачі з інших куточків держави…
— Торт «Закарпаття» зробити можна. Така ідея дуже актуальна. Тим більше, що протягом останнього часу туризм почав інтенсивно розвиватися. У нас справді гості відвідують різні історичні місця, садиби, визначні куточки нашого краю. І ми повинні робити все для того, аби приваблювати в область візитерів. Вважаю, що це є першочерговою задачею кожного з нас. Як на мене, туризм – це спасіння Закарпаття, – зазначив пан Валентин.
Запечене в духовці м'ясо виходить смачним й не вимагає постійної присутності господині на кухні. На свята часто готують у духовці курку, гуску або качку. Щоб птиця вийшла соковитою та ніжною, потрібно м’ясо правильно підготувати для запікання. М’ясу на...
Православне свято 13 листопада за новим календарем (26 листопада за старим) - день пам'яті святителя Іоана Златоуста, автора багатьох богословських і аскетичних праць, проповідника і людини, яка відзначилася благими справами. За юліанським календарем -...