Вам як замовлення доставити Дирижаблем чи Дроном?

Винахідники з Amazon розраховують, що подібна система зможе істотно скоротити терміни доставки товарів

Компания Amazon запатентовала систему хранения и доставки товаров, в которой используются дирижабли и беспилотные аппараты. Дирижабли будут использоваться в качестве воздушных центров, а непосредственной доставкой посылок в руки покупателей будут заниматься дроны.

Напомним, что в декабре 2016 г. Amazon доставил с помощью дрона первый заказ.В описании заявки также упоминается специальная беспроводная ячеистая сеть, в рамках которой все летательные аппараты будут обмениваться данными о погодных условиях, скорости и направлении ветра, маршрутах и т.п.

Изобретатели рассчитывают, что подобная система сможет существенно сократить сроки доставки товаров и приводят несколько сценариев, в которых использование подобной системы будет максимально оправданным. К примеру, особенно чувствительная к времени доставка еды. Кроме того, дирижабли могут быть загружены конкретной продукцией и находиться в непосредственной близости к заинтересованной аудитории, например, сувенирами, относящимся к футбольному матчу или другому спортивному событию.

Опублікував: Церковний Цинік
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знищення Ка-27 окупантів над Кримом: Офіцер ЗСУ назвав імена "мінусованих" членів екіпажу (фото)

субота, 20 квітень 2024, 14:43

У результаті знищення над тимчасово окупованим росіянами Кримом ворожого корабельного багатофункціонального вертольота Ка-27 ліквідовано чотирьох членів екіпажу. Знищено, зокрема, командира екіпажу Азіза Шаяхметова. Про це повідомив у Telegram "Штірліц...

"Українські військові - небезпечні": Росіяни вже намагаються використати інцидент з розстрілом патрульних на Вінниччині

субота, 20 квітень 2024, 13:54

Російські боти у мережі підігрівають дискусії про вбивство поліцейського на Вінниччині, намагаючись розколоти позицію українців та дискредитувати і ЗСУ, і поліцію. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, передають Пат...