Ваня, ты совсем дурак?, або Правда про Охлобистіна, РПЦ та "паспорт "ДНР"

Думаю, цього слід було очікувати, бо тенденції реклами від "Гундяєв і Ко" все більше схожі на чорний піар ідіота.

Ієрей Іван Охлобистін домолився до "русского мира".Заштатний священик РПЦ Іван Охлобистін, великий шанувальник "русского мира", як відомо, розповів, чому він став на коліна перед бойовиками з "ДНР", щоб отримати "паспорт".

Нагадаю його слова: "С моей стороны это акт поддержки тех людей, которые в Донецке отстаивают свое право говорить на родном языке, жить на своей земле по тем морально-нравственным канонам, которые они считают для себя приемлемыми. Простые граждане "ДНР" третий год находятся в этом кошмаре под обстрелами. Я абсолютно с ними солидарен, как и великое множество людей. Республика не признана, но это дело времени".

Що я тут можу додати. Думаю, цього слід було очікувати, бо тенденції реклами від "Гундяєв і Ко" все більше схожі на чорний піар ідіота, весь створюваний галас адептів "руського православія" - не більше, ніж масований винос мозку у людей, які ще хоч якось здатні мислити.

І у тов. Гундяєва це не погано виходить. Скажете, маячня? Нєа, це багаторічна стратегія виживання виду (РПЦ): під час "совка" вони кричали - "все погано, тому що немає церков!" О.К.! Відкрили церкви, залили в них МІЛЬЯРДИ грошей - і що? Розруха і голод, і щоб плепс не звалював провину на тих, хто мав би за це відповісти, зробили ідеологію "насжегонят", перетворили Церкву Христову в бізнесгруп, і елітною паствою (злодіїв всіх видів, які стільки жертвують) доводимо простий народ до ручки! Вуаля - стоїмо з дебілізованими обличчями у ікон, і просимо просимо просимо, а хто на тих іконах? Навіщо молитися? Це тепер "неполіткоректне" питання, за таке і від Церкви відлучити можуть.

Якби Христос не воскрес, Він би зараз, бачачи, до чого Церкву довели, встав би з гроба для того, щоб таких "першоієрархів" передушити власними руками.

Ну а поки, друзі співвітчизники, Божа кара довготерпить, то будемо самі прориватися, жаліти і допомагати ближньому, викорінювати всяку "ложь и неправду" в першу чергу зі своїх сердець, а там дивись, і Боженька допоможе.

Мира вам в душі і твердої впевненості в собі, прорвемося, все буде добре!))))

Ред.: Автор блогу Лука Радванський - ієрей УПЦ, громадський діяч.

Опублікував: Лука Радванський
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Обстріли. Влада. Безпека

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Влада виявилася неготовою до нинішніх інтенсивних обстрілів. Гроші було освоєно не для ефективного забезпечення оборони. Наближається криза. Новий обстріл. І кожного разу – інший малюнок атаки. Одна мета: знищити Україну. І збудувати світ, де людожери ...

Повернувся з України "у відпустку": У Крокус Сіті Холі вбили полковника ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:00

Полковник ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол. Про це повідомляє видання "Медиазона", передають Патріоти України....