Вартість оренди української землі занижена в кілька разів

МВФ наполягає на знятті мораторію на продаж землі вже в цьому році

Станом на лютий 2017 року, в Україні оренда 1 гектара землі сільгосппризначення коштує 130-150 доларів. Про це заявив виконавчий директор Українського клубу аграрного бізнесу Олександр Жемойда, повідомляютьПатріоти України.

«Середня вартість оренди становить 130-150 доларів за гектар», - зазначив він. Жемойда при цьому висловив думку, що вартість оренди землі занижена в кілька разів.

Раніше заступник міністра агрополітики Максим Мартинюк повідомив, що в 2016 році вартість оренди землі, в середньому, становила 2400 гривень за гектар.

Також народний депутат від фракції "Блок Петра Порошенка" Олексій Мушак вніс до Конституційного Суду подання 55 народних депутатів щодо визнання неконституційним мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення.

Нагадаємо, що скасування мораторію на продаж землі сільгосппризначення вимагає Міжнародний валютний фонд (МВФ). У Фонді наполягають, щоб це відбулося в 2017 році.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Києві під час занять у школі обвалилась стеля (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:30

У спеціалізованій школі №155 у Києві під час занять обвалилася підвісна стеля. Ніхто не постраждав. Про це повідомляє Telegram-канал "Реальний Київ", передають Патріоти України. Учні, сидячи на уроках, почули гучний гуркіт з коридору. На щастя, на той ...

Перемога прийде не просто як воєнний тріумф: У карпатського віщуна знайшли пророцтво про закінчення війни в Україні (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:15

У 2024 році відбудеться вирішальна битва, яка призведе до завершення війни, настання миру та процвітання в Україні. Про це розповів старець Єремія із Карпат, передають Патріоти України. "Настане рік 2024 і в цьому році зійде зоря нової надії. Військо У...