"Вата" ДНР у люті від втрат: "Захарченко, тобі кінець!" Користувачі соцмереж з "ватного" гатунку не добирають слів (фото)

Бойовики "ДНР" вкрай деморалізовані після бою на Світлодарськ дузі. За даними на 00:00 19 грудня, 37 терористів загинуло, ще 52 - були поранені під час бою. Серед загиблих - велика кількість недосвідчених найманців.

Про втрати і моральний дух захисники "русского мира" пишуть в соціальних мережах. Росіянин, член Спілки десантників РФ Валерій грата запевняє, що на окупованих територіях - пекло, передають Патріоти України

"Пока Сашка Захарченко не может выйти из запоя, нас долбят по всей линии. Насыпают жестко, Гиви куда-то под шумок пропал. Бойцы деморализованы..., у нас большие потери, из подтвержденного - уже 37 человек погибло и 52 - тяжело ранено, 5 буквально разорвало на мелкие куски каким-то неизвестным снарядом(!)", - написав він.


Користувач з ніком Таежный Медведь пише, що в боях поранений його брат.

"Кинули молодняк под пули, сколько убито - сказать трудно ... 200-х с нашей стороны очень много, говорит, больше 30. Парнишку, которого он обучал, убило", - комментує він.

В офіційних зведеннях терористів даних про втрати зовсім немає. Ватажки бойовиків розповідають про жертви в рядах Збройних Сил України, замовчуючи про забитий морг в Єнакієвому і важких поранених, яких рятують місцеві лікарі. У паблік сепаратистів багато погрожують помститися Захарченко, Басуріну і іншим "командувачем" за непрофесіоналізм, брехню і вбивство недосвідчених найманців.



Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Смерть військовозобов'язаного в ТЦК Кривого Рогу: Спливли нові подробиці

вівторок, 7 травень 2024, 13:53

У військовозобов'язаного, який помер у ТЦК Кривого Рогу Дніпропетровської області, виявили токсичну дію невідомої речовини. Про це повідомляє Телеграм-канал "СВОЇ | Кривий Ріг" з посиланням на результати розтину, передають Патріоти України. За даними р...

Фанати совка дуже образилися: Китайці показали свою версію, як Сталін посилав Мікояна до Мао Цзедуна (відео)

вівторок, 7 травень 2024, 13:41

Серед фанатів радянського режиму спалахнув скандал через образ диктатора Йосипа Сталіна у китайському історичному телесеріалі Дипломатичні ігри. Річ у тім, що в оприлюдненому у соцмережах уривку кривавого тирана було показано глядачам не як «великого л...