"Вата", що емігрувала до Німеччини, прагне перетворити нову батьківщину на путінську Росію (відео)

​Невдячні імігранти обурюються Ангелою Меркель і кажуть, що в РФ все було краще.

Колаж РБК-УкраїнаУ мережі зауважили, що росіяни спаскудили власну країну, та хочуть й у Німеччині "зробити смітник як в РФ". Відповідне відео з заявами людей опублікував блогер Erich Hartmann, передають Патріоти України.

alt

"Люди з смітника їдуть до Німеччини і починають сумувати. Замість того, щоб повернуться в свою смітник, хочуть її зробити і там, де їх поселили», - сказано в підписі до ролика.

"Мені нічого не подобається", - зазначив один з опитаних.

"Приїхали з Сибіру. Живемо 12 років тут вже. Вирішили перший раз проголосувати, тому що життя набридло... У Меркель розуму не існує", - сказали росіяни.
alt

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Крик відчаю" через українські БПЛА: У Міноборони пояснили, чому РФ створює "танки-монстри" з системами РЕБ

субота, 20 квітень 2024, 7:15

Українські ударні дрони з часом значно покращилися, тому російські засоби, які раніше працювали, виявилися неефективними. . Монструозні танки обвішані засобами радіоелектронної боротьби, про які повідомлялося останнім часом, росіяни випускають на поле...

Народні прикмети на 20 квітня. Що треба щро між чоловіком і дружиною почастішають сварки

субота, 20 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 20 квітня за новим стилем вшановує преподобного Феодора Тріхіна, преподобного Анастасія Синайського і Кіпрську ікону Богоматері. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мученика Руфіна і мученицю Акіліну молодшу. . Наші...