"Ватанов здорово шугнули": У мережі з’явилося відео розгону мітингу комуністів у Монреалі

Мітингувальники прорвали кордон поліції і отримали у відповідь сльозогінний газ та кийки.

Комуністів розігнали. Фото: скріншот з відео.

У Монреалі (Канада) 1 травня поліція розігнала ходу комуністів, застосувавши сльозогінний газ і гумові кийки, повідомляють Патріоти України. Відео розгону було опубліковано в соціальній мережі Twitter.

На відео помітно, як кілька десятків людей з комуністичними плакатами і червоними прапорами рухаються вулицями Монреаля. В ході брало участь кілька десятків людей. Мітингувальників супроводжувала велика кількість поліції.

Представники лівих організацій спробували прорвати кордон поліції, що викликало блискавичну реакцію правоохоронців. У хід пішов сльозогінний газ і кийки. Кілька людей були затримані. Мітингувальники зникли, кинувши прапори і плакати.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...